Μάριος Παπαγεωργίου: Η συνομιλία που «έκαψε» τους δολοφόνους – Ραγδαίες εξελίξεις

Μάριος Παπαγεωργίου

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (9/5) στον ανακριτή. Ελπίδες για να ανοίξουν τα στόματα και να βρεθεί η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου. Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου πριν από 11 χρόνια, μετά τις δύο συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου ενώπιον του Ανακριτή με τις κατηγορίες για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου Μάριου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, 53 και 54 ετών, που φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι σήμερα η σορός του άτυχου άνδρα δεν έχει βρεθεί.

Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τους δράστες

Ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος εντόπισαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μιλούσαν για υποτιθέμενο ταξίδι για να πουλήσουν κάρβουνα, που στην πραγματικότητα ήταν η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.

Οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται τέσσερις ακόμη συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου.

Στην ΕΡΤ παρουσιάστηκε η έκθεση του Καναδού ερευνητή που προσέλαβε η οικογένεια για τη διερεύνηση του εγκλήματος και ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο για τον τρόπο που οι δράστες εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου.

Όπως αναφέρεται, «στις 28 Αυγούστου 2012, στις 11 πμ, ο Πέτρος, ο Γιώργος και ο Μιχάλης […] φεύγουν με το κόκκινο φορτηγάκι του Μιχάλη και μερικές σακούλες με κάρβουνο πίσω για να πάνε να πάρουν το πτώμα του θύματος που είναι κλειδωμένο σε τοποθεσία κοντά στα Βίλια».

Στη συνομιλία λένε οι δράστες:

– «Το φτιάξατε; Κάνατε τη δουλειά;»

– «Τελείωσε, τελείωσε, τελείωσε. […] Δεν φαντάζεσαι πόσο απαίσια ήταν η μυρωδιά από τα καμένα».

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου

Έντεκα χρόνια περίμενε η Βαρβάρα Θεοδωράκη την εξιχνίαση της δολοφονίας του γιου της Μάριου. Το μόνο που ελπίζει πια είναι να βρεθεί και η σορός του.

«Ευχαριστώ το Θεό που αργεί αλλά δεν λησμονεί. Έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Η ελληνική Δικαιοσύνη, έκανε, κάνει και θα κάνει πάντα το καλύτερο και τους ευχαριστώ. Περιμένω να ολοκληρωθεί όλη αυτή η ιστορία και να συλληφθούν οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση, την άσχημη ιστορία που έχει τραβήξει ο γιος μου», είπε ξεσπώντας σε δάκρυα.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις