Κούγιας στη δίκη του Λιγνάδη: Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει επί του αιτήματος της υπεράσπισης.

Κούρκουλα

Κούγιας στη δίκη του Λιγνάδη: Το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων. Ο συνηγορός του Αλέξης Κουγιας εξαίρεσε τρεις γυναίκες και δυο ακόμη εξαίρεσε ο εισαγγελέας. Η τελική σύνθεση του δικαστηρίου περιλαμβάνει 3 γυναίκες τακτικές δικαστές, ένα άνδρα και τρεις γυναίκες ενόρκους, ενώ ο εισαγγελέας είναι άνδρας. Το δικαστήριο κλήρωσε και δυο αναπληρωματικά μέλη.

Ο συνηγορός του Δημήτρη Λιγνάδης Αλέξης Κουγιας εξαίρεσε τρεις γυναίκες και δυο ακόμη εξαίρεσε ο εισαγγελέας. Η τελική σύνθεση του δικαστηρίου περιλαμβάνει 3 γυναίκες τακτικές δικαστές, ένα άνδρα και τρεις γυναίκες ενόρκους, ενώ ο εισαγγελέας είναι άνδρας. Το δικαστήριο κλήρωσε και δυο αναπληρωματικά μέλη.

Το αίτημα διακοπής του Αλέξη Κούγια είχε ως εξής: 

“Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή”

Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφασίσει επί του αιτήματος διακοπής της υπεράσπισης. Διαβάστε την συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις