Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαψεύδει δημοσιεύματα περί της χθεσινής συνάντησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το πόρισμα των Τεμπών

εισαγγελέας
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη μιλάει στην ετήσια, τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ μιλάει στην ετήσια, τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαψεύδει ολιγάριθμα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου που αναπαράγουν δήθεν τα όσα ελέχθησαν χθες από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, όταν παρέλαβε το πόρισμα που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των Τεμπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αντεισαγγελέα Κωνσταντίνου Τζαβέλλα «η αλήθεια των όσων διαμείβονται εκάστοτε στο γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αποτυπώνεται σε σχετικά δελτία τύπου-ανακοινώσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου» και προσθέτει ο κ. Τζαβέλλας: «Ειδικά, για το πιο πάνω ζήτημα παραπέμπουμε στις δημοσιευθείσες επίσημες δηλώσεις των βουλευτών/εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά τη συνάντησή μας, όπως και για τα διαμειφθέντα κατά την κατάθεση του σχετικού πορίσματος του ΚΚΕ, στις δηλώσεις, μετά τη συνάντησή μας, του κ. Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη ΚΕΕΛΠΝΟ: “Όχι” του δικαστηρίου σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Πολάκη – Γεωργιάδη

Σκληρή επίθεση δικαστών και εισαγγελέων στον δήμαρχο Βόλου Μπέο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις