Η ΔΕΗ έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα – Αντί να τον ανακαλέσουν, του έδωσαν προαγωγή!

ΔΕΗ

Αντί να τον ανακαλέσουν, του έδωσαν προαγωγή! Απίστευτο και όμως ελληνικό. Υπάλληλος της ΔΕΗ ο οποίος καταδικάστηκε τελεσίδικα με απόφαση του Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για ιδιωτική χρήση παράνομων συσκευών με σκοπό τη λήψη μέσω διαδικτύου και την αποκρυπτογράφηση κωδικοποιημένου σήματος συνδρομητικής προστατευόμενης υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, χωρίς την έγκριση του φορέα που κατέχει την άδεια παροχής της προστατευόμενης υπηρεσίας και υποκλοπή μέσω διαδικτύου τηλεοπτικού συνδρομητικού σήματος, όχι μόνο δεν ανακλήθηκε από τη θέση του όπως ορίζεται στον εσωτερικό κανονισμό της επιχείρησης, αλλά αντιθέτως αρχικά προήχθει σε τομεάρχη συντήρησης και στη συνέχεια ξαναπροήχθει σε Διευθυντή Κλάδου Υποστήριξης στη ΔΕΗ ΑΗΣ Ρόδου …….. .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω θέση ευθύνης αφορά μεταξύ άλλων στη διαχείριση τεράστιων χρηματικών ποσών. Με άλλα λόγια, η ΔΕΗ έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιμέλεια του 5χρονου που βιαζόταν από τον πατέρα του και τα δύο αδέλφια του (όλοι αξιωματικοί)…

«Δεν είμαι βιαστής» δηλώνει ο Νικόλας Στραβοπόδης αποκλειστικά στην “ΜΠΑΜ”- Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός(βίντεο)

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις