Γλυκά Νερά: Παρέμβαση εισαγγελέα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της απάτης και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας, έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Να σημειωθεί ότι, σήμερα η ίδια κλήθηκε και κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Μυλωνοπούλου μετέβη, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, και κατέθεσε στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνά αν έχει κάνει αντιποίηση επαγγέλματος. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία από την αστυνομία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 


Να σημειωθεί ότι, σήμερα η ίδια κλήθηκε και κατέθεσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Μυλωνοπούλου μετέβη, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, και κατέθεσε στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, που διερευνά αν έχει κάνει αντιποίηση επαγγέλματος. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελία από την αστυνομία.

Πηγή: Protothema.gr

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις