Για κακούργημα διώκονται οι συλληφθέντες στα επεισόδια στην Αθήνα για το ναυάγιο στην Πύλο

κακούργημα
Åðåéóüäéá îÝóðáóáí óôï êÝíôñï ôçò ÁèÞíáò êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò óõãêÝíôñùóçò äéáìáñôõñßáò ãéá ôï íáõÜãéï áíïé÷ôÜ ôçò Ðýëïõ, ÐÝìðôç 15 Éïõíßïõ 2023. ÁÐÅ-ÌÐÅ / ÁÐÅ-ÌÐÅ / ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Ενώπιον του Ανακριτή παραπέμφθηκαν οι 21 συλληφθέντες για επεισόδια που έγιναν χθες Πέμπτη κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας για το ναυάγιο στην Πύλο.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη που περιλαμβάνει ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα και για τον λόγο αυτό την υπόθεση θα χειριστεί Τακτικός Ανακριτής, ενώπιον του οποίου θα κληθούν σε απολογία οι κατηγορούμενοι.

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά: κατοχή εμπρηστικών υλών (κακούργημα), διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά συρροή, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και φωτοβολίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε σκηνοθέτης που δημοσίευσε γυμνές σκηνές νεαρής ηθοποιού σε μουσικό βίντεο κλιπ

Ι. Ντογιάκος: Απέστειλε εγκύκλιο στις εισαγγελικές-λιμενικές αρχές της Καλαμάτας για «απόλυτη μυστικότητα» των ανακρίσεων για το ναυάγιο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις