Εντονη αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για την επίθεση στο σπίτι δικαστικού

Ένωση

Η χθεσινοβραδυνή επίθεση από άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο σε σπίτι δικαστικού,  Εφέτη Θεσσαλονίκης, στη Θεσσαλονίκη καταδικάζεται με έντονο τρόπο από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία μιλά για θρασύδειλες ενέργειες που στοχεύουν στον εκφοβισμό του συνόλου του Δικαστικού Σώματος.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καλεί την Πολιτεία  να διαμορφώνει τις συνθήκες για την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων Δικαστών και Εισαγγελέων.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

“Με αφορμή την επίθεση σε οικία Δικαστικού Λειτουργού στη Θεσσαλονίκη

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινή επίθεση στην κατοικία συναδέλφου, Εφέτη Θεσσαλονίκης. Τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες που στοχεύουν στον εκφοβισμό του συνόλου του Δικαστικού Σώματος, το μόνο αποτέλεσμα που έχουν είναι να αποτελούν το μόνιμο άλλοθι για την περιστολή ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η Πολιτεία οφείλει να διαμορφώνει τις συνθήκες για την ασφαλή άσκηση των καθηκόντων Δικαστών και Εισαγγελέων”.

Διαβάστε επίσης 

Θεσσαλονίκη: Επίθεση αναρχικών σε είσοδο πολυκατοικίας  που μένει δικαστικός – Τρεις προσαγωγές

Η αλήθεια για τον Κουφοντίνα και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις