Εφετείο: Μήνυση για την “πολτοποιημένη” δικογραφία

Εφετείο

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει η υπόθεση που αποκάλυψε το dikastikoreportaz.gr σχετικά με τον υπάλληλο ο οποίος επιχείρησε να “εξαφανίσε” σημαντική δικογραφία από το Εφετείο Αθηνών.

H υπόθεση έχει ήδη λάβει την ποινική οδό καθώς, μεταξύ άλλων, κατατέθηκε και μήνυση η οποία ζητεί την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Η ιστορία δεν είναι απλή καθώς αφορά υπόθεση η οποία σέρνεται στα ελληνικά δικαστήρια επί 15 χρόνια χωρίς ακόμη να έχει εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό! Όπως έγινε γνωστό συγκεκριμένος υπάλληλος-“ποντικός” πιάσθηκε στα πράσα από συνάδελφό του τη στιγμή που είχε αφαιρέσει συγκεκριμένο φάκελο από την ογκώδη δικογραφία και προσπαθούσε να τον εξαφανίσει. Επικράτησε πανικός καθώς η υπόθεση αποκαλύφθηκε αμέσως στις προϊστάμενες Αρχές οι οποίες προσπαθούν -και καλά κάνουν- να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Είναι προφανές ότι η υπόθεση έχει μεγάλη ουρά καθώς διακυβεύονται πολλά και κυρίως το κύρος της ίδιας της Δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι πρόκειται για υπόθεση με κατηγορούμενο πανίσχυρο επιχειρηματία ο οποίος κατηγορείται για «αφαίμαξη» της ίδιας της εταιρείας του με το παράδοξο της υπόθεσης να έγκειται στο γεγονός ότι παρότι η μήνυση κατατέθηκε το 2007 εντούτοις μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί το πρωτόδικο δικαστήριο.

Κατά πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr, η συγκεκριμένη αποκάλυψη έχει θορυβήσει για τα καλά την ηγεσία της Δικαιοσύνης καθώς πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής αξιόποινων πράξεων οι οποίες τελέστηκαν προ 20ετίας!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις