Δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Κλοντιάνα Τσέλο κ. Βασίλη Νουλέζα

Νουλέζας

Συνήγορος υπεράσπισης της 49χρόνης Κλοντιάνα Τσέλο από την Αλβανία που συνελήφθη και κρατείται κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία με πρόθεση αναλαμβάνει ο δικηγόρος ποινικολόγος κ. Βασίλης Νουλέζας.

Η 48χρονη Κλοντιάνα Τσέλο κατηγορείται ότι πυροβόλησε μετά από διαπληκτισμό τον 68χρόνο οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι Αττικής ο οποίος τραυματισμένος από τέσσερα πυρά που δέχθηκε από όπλο διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο οφθαλμίατρος είναι βιολογικός πατέρας της ανήλικης θυγατέρας της μετά από εξωγαμιαία σχέση στον οποίον είχε ανατεθεί μάλιστα η επιμέλεια του

Ο κ. Νουλέζας ήδη επικοινώνησε μαζί της και μεταβαίνει στην ΓΑΔΑ προκειμένου να συναντήσει την εντολέα του και να προετοιμάσει την απολογία της.

Ο ποινικολόγος κ. Νουλέζας δήλωσε για το συμβάν: “Λυπούμεθα ειλικρινά για το πολύ δυσάρεστο αυτό συμβάν. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και περαστικά. Να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του ανθρώπου που δίνει μάχη για την ζωη του και να επανέλθει στην οικογένεια του.

Πληροφορούμεθα ότι ευτυχώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Προέχει η ανθρώπινη ζωή. Να είναι καλά.

Για όλα τα υπόλοιπα για το περιστατικό και τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει η εντολέας μου που είναι σε σύγχυση και ταραγμένη θα απολογηθούμε στον κ. Ανακριτή θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΠΟ: Η Κρατική Ασφάλεια ανέλαβε την υπόθεση της επίθεσης στο αυτοκίνητο του δικαστή Αθ. Κουτρίκη

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την παρότρυνση του πρώην επόπτη υγείας σε 51χρονη να μην διασωληνωθεί

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις