Δίκη Πισπιρίγκου – Δημακοπούλου: “Εγκληματεί ο Ράικος” – “Όλεθρος για την κοινωνία οι τέσσερις τοξικολογικές!”

Του Νίκου Νικολετάκη

Με αιχμές και στιγμές έντασης συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ΜΟΔ.

Για τρίτη δικάσιμο καταθέτει η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου , τεχνική σύμβουλος της υπεράσπισης. Αρχικά απάντησε σε ερωτήσεις του δικηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας Δημήτρη Καράμπελα ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι θα υποβάλλει αίτημα η τεχνική σύμβουλος της υπεράσπισης να καταθέσει κατ’ αντιπαράσταση με γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της ιατροδικαστού η οποία χαρακτήρισε “όλεθρο” για την Ελληνική κοινωνία το ότι ο καθηγητής τοξικολογίας Νίκος Ράικος έκανε νέα εξέταση με εξελιγμένη μέθοδο και κατάφερε να ανιχνεύσει το ροκουρόνιο. “Τοξικολογική τεσσάρων ταχυτήτων” είπε χαρακτηριστικά.

 

Τρίτος συνεργάτης

Στη συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι έβαλε τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Συνοδινό ως τρίτο δικηγόρο να τον εκπροσωπεί στο δικαστήριο για τις επόμενες φορές.

Η διαδικασία

Καράμπελας: Είχατε τοποθετηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Για ποιον λόγο βρήκατε σκόπιμο να τοποθετηθείτε κατά συνάδελφου σας;

Μ: Δημοσιογράφοι απευθύνονταν σε μένα και ήθελαν την βοήθεια μου γιατί συμμετείχα και σε άλλη πολύ σοβαρή υπόθεση. Είχε γίνει και η σύλληψη της μητέρας. Προφανώς θεωρούσα όπως όλοι μας, ότι  μιλούσαμε για ποσότητες που είχαν ελεγχθεί και ότι όλες οι παράμετροι είχαν ελεγχθεί.

Καράμπελας: Διαβάζει ένα έγγραφο

Μ. Μιλάμε για χρόνια αγωγή που λαμβάνει η μικρή ασθενής και δεν μιλάμε για φάρμακα που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της διασωληνωσης η της αναισθησίας

Καράμπελας διαβάζει έγγραφο Αγλαια Κυριάκου

Καράμπελας διαβάζει έγγραφο από το Αγλαια Κυριάκου που λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί κεταμίνη.

Μ: Το ρινγκ είναι ανάμεσα σε ιατροδικαστές

Πρ: Εδώ δεν είναι ρινγκ. Είναι χώρος δικαστήριου. Εμάς μας απασχολεί αυτή η υπόθεση.

Μ: Το παιδί ειχε λοίμωξη αναπνευστικού, από λοίμωξη ουρολογικού, από ανεπάρκεια. Οι γιατροί έρχονταν και λέγανε ότι δεν έπασχε από τίποτα και ότι δεν έχουν δώσει κεταμίνη. Η κα. Σαρδέλη κάνει λόγο για δόση ελέφαντα και άλλοι γιατροί. Η ασθενής είχε κλάσμα εξώθησης 48%. Μου μιλάτε με ειρωνεία. Επιμένετε και δεν καταλαβαίνετε γιατί είναι αμιγώς ιατρικά τα θέματα αυτά.

Πρ: Την επόμενη φορά θα βάλουμε γιατρό να είναι προεδρος του δικαστηρίου. Δεν έχω κανέναν να με συμβουλεύει. Κάνω ερωτήσεις γιατί πραγματικά δεν ξέρω πράγματα Το τι γίνεται έξω από την αίθουσα, δεν αφορά το δικαστήριο.

Μ: Ανοίγετε πολλά θέματα.

Καράμπελας: Αμφισβητείτε ευθέως το έγγραφο που σας διάβασα.

Μ: Έχουν γράψει ότι στις 2.28 είχαν βάλει και στηθοσκόπιο στο παιδί ενώ λέμε στις 2.20 ότι είναι νεκρό.

Κούγιας: Το αμφισβητεί ευθέως

Καράμπελας: Εμείς δεν χορηγήσαμε κεταμίνη

Μ: Αμφισβητώ την τοξικολογική εξέταση. Υπάρχουν και άλλα τρία εκτός από την κεταμίνη. Είναι εν ζωή ότι έχει γίνει, όπως η αναρρόφηση. Έχουμε εξαντλήσει τα όρια της ιατροδικαστικής επιστήμης.

Καράμπελας: Αμφισβητείτε την ύπαρξη της κεταμίνης στο μεταθανάτιο;

Μ: Μετά τις 2.28 η μητέρα δεν ήταν μέσα στον θάλαμο. Συνεπώς οι γιατροί θεωρώ ότι χορήγησαν την κεταμινη περίπου στις 3 παρά.

Κούγιας: Αμφισβητεί τους γιατρούς ευθέως.

Καράμπελας: Θα κάνουμε αίτηση για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση της Δημακοπούλου με τους Τζιούβα, Θεοτοκάτο, και Καββαδία.

Μ: Ότι κάνω σε όλες τις υποθέσεις.

Καράμπελας: Ο κ.Τζιούβας σε ένα ήδη νεκρό παιδί δεν χρειάζεται να δώσεις κατασταλτικά. Συμφωνείτε;

Μ: Μετά τις 2.20 οι γιατροί λένε ότι άκουσαν ακροαστικά

Πρ: Σε ποια κατάθεση αναφέρεστε; Γιατί εγώ θυμάμαι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή ότι οι γιατροί είπαν ότι επειδή ήταν νεκρό.

Μ: Βγάζει ένα έγγραφο για διαβάζει στις 29 του μήνα 2.28 ρυθμική στηθοσκοπικά.

Πρ. Η εξήγηση που μας έδωσαν οι γιατροί για την ρυθμική στηθοσκοπικα ήταν άλλη.

Κούγιας: Διαμαρτύρομαι, λέτε για τους γιατρούς ότι λένε για νεκρή. Η κα.Κουρούση έχει καταθέσει στα πρακτικά; έδειχνε κάποιες ενδείξεις στηθοσκοπικά.

Καράμπελας: Γνωρίζετε τον κ.Μπουζιάνη; τον θεωρείτε επαρκή;

Μ: Είναι επαρκέστατος ιατροδικαστής ο κ.Μπουζιάνης.

Καράμπελας: Διαβάζει έγγραφο του Μπουζιάνη.

Μ: Δεν μιλάει για ανθρωποκτονία. Από τα αποτελέσματα του Ράικου, ο Μπουζιάνης έχει καταλάβει ότι τα ποσοστά είναι θανατηφόρα.

Καράμπελας: Βρέθηκαν άλλες δύο ουσίες εκτός από την κεταμίνη ,η λιδοκαϊνη, η πριλοκαϊνη.

Μ: Έχουν βρεθεί τρεις άλλες ουσίες Μιδαζολάμη, λιδοκαϊνη, πριλοκαϊνη. Λογικά έχει δοθεί κατά τη διάρκεια της ανάνηψης για να βάλουν τον τραχειοσωλήνα με τζελ. Λιδοκαϊνη και πριλοκαϊνη έχουν περάσει και δεν την έχει ποσοτικοποιήσει.

Καράμπελας: Για τον Παπαγιάννη για το μικρό βάρος της καρδιάς. Από μόνο του αυτό δεν σημαίνει κάτι για την καλή λειτουργία της καρδιάς και δεν υπήρχε καμία ένδειξη καρδιολογικού προβλήματος.

Μ. Δεν συμμερίζομαι την θέση του κου Παπαγιάννη. Εγώ μιλάω μόνο με τα έγγραφα. Από την τελευταία νοσηλεία του παιδιού στην καρδιολογική το κλάσμα εξώθησης από 69% ήταν μετά 50% με προπτωτική συμπεριφορά. Μέσα σε 9 μήνες έχει χάσει 19% της λειτουργίας της καρδιάς και θα πούμε ότι το παιδί δεν είχε ποτέ πρόβλημα με την καρδιά;

Πρ: Στην περίπτωση μας η πρόπτωση είναι αρκετό για να οδηγήσει στον θάνατο ;

Μ: Η Καρατζά λέει για λειτουργικότητα 60% και μετά στο αν η πρόπτωση μαζί με την ατροφία στην καρδιά που σημαίνει κυτταρικός θάνατος, εαν το παιδί έχει καρδιακή ανεπάρκεια. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο;

Πρ: Αυτό το είχε στις 27?

Μ: Ναι

Πρ: Τότε γιατί δεν πέθανε στις 27 του μήνα; Ήταν τυχαίο ότι πέθανε στις 29 και όχι στις 27; Αφού και στις 28 είχε πάθει επεισόδιο και επιβαρύνθηκε;

Μ: Ε δεν είναι κάτι που μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρεις πως και πότε ο οργανισμός θα αντιδράσει.

Αλέξης Κούγιας:  Ο απροσδιόριστος θάνατος στα παιδιά πόσο είναι συνήθως το ποσοστό;

Μ: Το 1/3

Κούγιας: Οι γιατροί το τοποθέτησαν κάπου στο 40%>

Μ: Ναι μπορεί να είναι και περισσότερο.

Κούγιας: Γνωρίζετε για ένα εξάχρονο στα Γρεβενά που πέθανε; Εξηγήθηκε πως έχασε την ζωή του;

Μ: Δεν βρεθηκε

Κούγιας: Ο κ. Ράικος είπε ότι έχει ένα καινούργιο μηχάνημα που βρήκε την κεταμίνη. Στην περίπτωση αυτή  διαβάζοντας την τοξικολογική του Ράικου βρήκατε καμία αναφορά σε κάποια καινούργια μέθοδο και μηχάνημα;

Μ: Δεν δόθηκε καμία εξήγηση. Είναι τοξικολογική τεσσάρων ταχυτήτων. Όλα θα έπρεπε να δίνονται την ίδια μέρα. Για την ελληνική κοινωνία αυτό θα είναι όλεθρος. Ακούσαμε ότι εχει βρεθεί ροκουρόνιο μετά από έναν χρόνο. Έχουμε μια τοξικολογική που δεν υπάρχει καμία λογική σειρά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Θα έπρεπε να δοθούν τα αποτελέσματα την ίδια ημερομηνία.

Κούγιας: Ο κ.Μπουζιάνης έκανε τη δουλειά του σωστά;

Μ: Αμφισβητεί τα αποτελέσματα του Ράικου. Σαν να τον παρακαλάει τον Ράικο να του δώσει τα αποτελέσματα των ούρων. Βρέθηκε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο αλλα έπρεπε να κάνει ένα σύμβουλιο με όλους. Η Σπηλιοπούλου θα την έσκιζε και θα την πέταγε στο καλάθι των αχρήστων… Δεν υπάρχουν τοξικολογικές εκθέσεις σε συνέχειες… τώρα αν ισχύει αυτό που λέει ότι βρήκε ροκουρόνιο μετά απο ένα χρόνο… δεν υπάρχει καμία λογική.

Κούγιας: Τι προϋποθέσεις θα βάζατε για ανθρωποκτονία από δηλητηρίαση;
Μ: Σε αυτή την υπόθεση δεν έχουμε πειστήριο. Δηλητήριο είναι η ουσία που θα εισπνεύσει ενδομυϊκά θα καταστέλλει την ανθρώπινη ζωή. Η κεταμίνη είναι ενδονοσοσοκομειακο φάρμακο. Δεν έχει υπάρξει ενδονοσοσοκομειακος θάνατος παγκοσμίως σε παιδί.

Κούγιας: Αναφέρεται στα 15 υπαρκτά επεισόδια, εάν τα επινόησε η μητέρα ή ήταν αληθινά.

Μ: Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τα 15 επεισόδια. Το πρώτο δεν είναι διαπιστωμένο. Δεν γράφτηκε κάπου ότι το παιδί ήταν κακοποιημένο.

Κούγιας: Ας πάμε στην διεστραμμένη σκέψη. Έχετε διάβασει ένας από τους γιατρούς να έχει περιγράψει πως η κατηγορούμενη προκάλεσε τα επεισόδια πριν τις 11/4;

Σας ενημερώνω ότι κανένας γιατρός δεν περιέγραψε έναν μηχανισμό που θα μπορούσε η κατηγορούμενη να προκαλέσει επεισόδια στην Τζωρτζίνα. Το παίρνουμε ανάποδα. Πείτε ότι είστε μάρτυρας κατηγορίας. Εξηγήστε μας έναν μηχανισμό που θα μπορούσε να προκαλέσει είτε με τα χέρια της είτε με τα φάρμακα να προκαλέσει τα επεισόδια του Καραμανδάνειου, στο Ρίο, στο Παίδων.

Μ: Δεν υπάρχει μηχανισμός.

Κούγιας: Έχει διαπιστωθεί παγκοσμίως θανατηφόρα δόση;

Μ: Μέχρι 7 μικρογραμμάρια είναι θεραπευτική δόση, μετά τα 7 είναι θανατηφόρα!

Κούγιας: Το αίμα που εξετάζεται μπορεί να είναι από την καρδιά;

Μ: Οχι απαγορεύεται να ληφθεί από την καρδιά. Αν ληφθεί από την καρδιά, θεωρείται ψευδώς θετικό γιατί μπορεί να τριπλασιάζεται. Θεωρώ ότι η Σπηλιόπουλου δεν θα ξέρει γιατί ο κ Μπουζιάνης από πού έχει λάβει το αίμα. Ο ιατροδικαστής έπρεπε να ενημερώνει γιατί μπορεί να γίνει λάθος όπως εδώ.

Κούγιας: Πήραν από την καρδιά αίμα. Ο Ράικος γνώριζε;

Μ. Έπρεπε να ρωτήσει

Κούγιας: Έπρεπε να το διαιρέσει δια του τρία;

Μ: Τουλάχιστον δια του 2 η να πει ότι είναι ψευδώς θετικό.

Κούγιας: Παραπλάνησε την ανακρίτρια και ολόκληρη την δικαιοσύνη. Είναι σωστό;

Μ: Απαράδεκτο!

Κούγιας: Ο Ράικος 6.5 αν είχε γράψει 2.5 οι γιατροί θα ήταν απόλυτοι ότι εμείς δεν δώσαμε;

Μ: Δεν θα φοβόντουσαν ότι θα υπήρχε ποινική δίωξη και ότι δεν μιλάμε για δόση ελέφαντα. Επίσης υπάρχει έγγραφο στις 16/6 από γαστροστομία ότι στην ασθενή είχε χορηγηθεί 20 μιλιγκραμ κεταμίνης στα 3 λιτρα. Άρα στο 1 λίτρο 6.5. Ήταν απόλυτα φυσιολογικό τότε, ήταν εν ζωή. Μεταθανάτια όμως;

Κουγιας: Οι συνάδελφοι σας έλεγαν για ασφυκτικό θάνατο και μετά το συμβούλιο είπε για κεταμίνη. Μπορείτε να μας πείτε για την απόπειρα ασφυκτικου θανάτου στις 11/4;

Μ: Δεν υφίσταται ασφυκτικός θάνατος. Όσον αφορά στην κεταμίνη, τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει ο μεταβολίτης της κεταμίνης, η νορ κεταμιν. Και στην τοξικολογική του κου.Ραικου δεν λέει πουθενά.

Κούγιας : Λέει ο Ράικος “εγώ ανιχνεύω κεταμίνη μέχρι επτά ώρες”.

Μ: Δεν υπάρχει καμία ουσία να ανιχνευθεί μέχρι 7 ώρες. Θα είχε βρεθεί τουλάχιστον ο μεταβολίτης της κεταμίνης στο πρώτο 24ωρο οπωσδήποτε.

Κούγιας :Το παιδί είχε επιληψία; Από ποτέ οι γιατροί του δίνουν ΚΕΠΡΑ;

Μ: Από τις 12/4.

Κούγιας: Το παιδί είναι παραπληγικό. Τι σημαίνει ότι με το που πάει στην ΜΕΘ οι γιατροί του δίνουν ΚΕΠΡΑ;

Μ. Του δίνουν για να καλύψουν την ενδεχόμενη μελλοντική επιληπτικών κρίση και να απειληθεί η ζωή της. Σημαίνει ότι του έχουν κάνει διάγνωση και είναι σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Κούγιας: Γνωρίζετε εάν κατά την διάρκεια της παραμονής της στην φυλακή, η μητέρα του παιδιού έχει εξεταστεί καρδιολογικά και έχει εμφανιστεί κάτι που προκύπτει από ιατρικά έγγραφα;

Μ: Έγγραφο που επιβεβαιώνει σε ανάλογη εξέταση στον πρώτο έλεγχο μαγνητικής όταν ήταν στο Ωνάσειο τον Μάιο του 21 δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλά υπήρχε χαμηλό κλάσμα εξώθησης 65%. Τώρα η μητέρα εξετάστηκε πάλι, έχει 48% κλάσμα εξώθησης όταν το παιδί πέθανε με 50% κλάσμα εξωθησης. Κάτω από 68% είναι παθολογικό.

Η κλινική εικόνα του παιδιού με την εικόνα της μητέρας που έλεγαν ότι χωρίς προβλημα. Η μητέρα δεν έχει δύσπνοια ούτε ταχυκαρδία αλλά έχει μειωθεί τόσο απότομα στα τρία χρονια το κλάσμα εξώθησης. Άρα στην επόμενη τριετία θα έχει ήδη πεθάνει. Είναι 34 χρόνων και έχει καρδιά 70χρονης. Από καρδιακή ανεπάρκεια. Στην καρδιά της μητέρας βρέθηκε ίνωση. Το μυαλό μου πηγαίνει σε μυοκαρδιοπάθεια.

Κούγιας: Άρα η Τζωρτζίνα έχασε 19 μονάδες από τον Απρίλη μέχρι τον Γενάρη, δηλαδή επτά μήνες. Μέσα σε δύο χρόνια η μητέρα έχασε 17 μονάδες.

Μ: Ο πραγματογνώμονας και ο ιατροδικαστής με αυτό το ιστορικό δείχνει να μπορεί να επέλθει ο θανατος. Μπορεί να ζήσει πέντε χρόνια χωρίς στρες.

Κούγιας: Οι γιατροί που ήρθαν εδώ είπαν πως δεν δικαιολογείται ο θάνατος με αυτή την κλινική εικόνα. Όταν είναι όλα τέλεια και δεν δικαιολογούνται τα επεισόδια , λένε αλήθεια ή ψέματα;

Μ. Προφανώς τους εκθέτει ο ιατρικός φάκελος.

Κούγιας: Εδώ έχουμε εξέταση φορμόλης αντί να εξετάζονται τα σπλάχνα;

Μ. Αυτό είναι εκτός πραγματικότητας.

Κουγιας: Ισχυρίζεται ο Ράικος ότι και 2.5 θεραπευτική δόση κεταμίνης να έπαιρνε πάλι θα πέθαινε λόγω της κατάστασης της. Έχει δοθεί ποτέ θεραπευτική δόση στη Τζωρτζινα;

Μ: Θέλει να μπερδέψει, για συνέργεια φαρμακευτικών ουσιών. Χωρίς κανένα τεκμήριο, δεν μπορεί να το λέει αυτό ο κ. Ράικος. Η νεκροψία λέει αλλα πράγματα. Το συμπέρασμα του είναι αυθαίρετο.

Κούγιας: Η θανατηφόρα δόση ειναι στο 6.5 λέει ο Ράικος. Αλλά και 2.5 να του έδινε θα πέθαινε.

Μ: Εγκληματεί ο Ράικος θεωρώ. Κατηγορεί ένα φάρμακο με άλλες ιδιότητες!

Κούγιας: Έχει πει ποτέ ο Ράικος ποιο όργανο προσβλήθηκε και προκάλεσε το θάνατο;

Μ: Ο Ράικος προσπαθεί να συνδέσει με το ζόρι το μηχανισμό θανάτου με την κεταμίνη.

Ο Κούγιας ρωτά για την ποσότητα της κεταμίνης

Μ: Για τα 250 ο κ Ράικος έχει κάνει λάθος. Για τα 25 κιλά και 500 να του είχε δοθεί πάλι δεν θα οδηγούνταν σε θάνατο.

Κούγιας: Γιατί το είπε τότε;

Μ: Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν είναι σε διαύγεια.

Κούγιας: Επικαλείται βιβλιογραφία. Που μπορεί να βάσισε τον ισχυρισμό του ότι δεν δόθηκε η κεταμίνη ενδονοσοσοκομειακά;

Μ: Η τοξικολογική εξέταση έχει πολλά κενά. Είχε δώσει τοξικολογική ο Θεοχάρης στις 24/3 και την ίδια μέρα, 24/3 έδωσε και ο ίδιος ο κ.Ράικος τοξικολογική. Είναι πρωτοφανές να δίνονται όλα τοξικολογικές, ιστολογικές την ίδια μερα. Είναι πρωτοφανές να δίνεται τοξικολογική δύο μήνες μετά τον θάνατο του παιδιού.

Με πολύ έντεχνο τρόπο ο Ράικος αναφέρει κάποια άρθρα αλλά δεν τα αναλύει. Για να προλάβει να συνδέσει τα αποτελέσματα της τοξικολογου της κας. Λευκίδου. Ψάχνει να ενοχοποιήσει αποκλειστικά για την κεταμίνη.

Κούγιας: Θα μπορούσαν τα υπόλοιπα φάρμακα να προκαλέσουν τον θάνατο;

Μ: Αν είχε στεντόν θα μπορούσε μέσω του γάλακτος με δύο δόσεις . Όμως το στεντόν της χορηγείτο αλλά σταμάτησε να της χορηγείται δύο μέρες πριν τον θάνατο του παιδιού.

Κούγιας: Η ανακρίτρια  και η κ. Σπηλιόπουλου λένε ότι δεν θα μπορούσε να έχει αποτελέσμα η έξεταση τριχών. Μπορεί να παρεμβαίνει με έγγραφο; Αυτό που έγινε στην ανάκριση και στην προανακριση είναι δικαστικό σκάνδαλο.

Μ: Τον πρώτο λόγο θα έπρεπε να τον έχει ο ιατροδικαστής που το είχε ζητήσει για τις τρίχες ο Μπουζιάνης. Ήταν ο μοναδικός που ήταν στην ιατροδικαστική και που είχε όλα τα έγγραφα. Βασικά αγνόησαν την άποψη του.

Καταργήσανε όλα τα βιολογικά υγρά του παιδιού. Θα έπρεπε να σταλούν αμέσως για εξέταση. Τα έννομα αγαθά της μικρής τζωρτζινας καταργήθηκαν.

Κούγιας: Θεωρείτε ότι έγινε εκ του πονηρου ότι δεν εξετάστηκαν τα βιολογικά υγρά του παιδιού;

Μ: Δεν μπορώ να διανοηθω ότι έγινε εκ του πονηρού.

Κούγιας Ο σάκος αναζωογόνησης περιέχει κεταμίνη;

Μ: Ναι

Κούγιας: Πόση είναι η ποσότητα που είναι μέσα στο σάκο;

Μ: Σε κάποια νοσοκομεια 3 Μίλιγκραμ

Κούγιας: Γίνεται κάποιος να έχει ξεχάσει ότι χρησιμοποιησε ροκουρόνιο;

Μ: Οχι, από την τοξικολογική της κ.Λευκιδου δεν προκύπτει ότι χρησιμοποιηθηκε το ροκουρόνιο.

Κούγιας: Ο κ.Ράικος το βρήκε μετα. Θα ζητήσω να είστε κατ’αντιπαρασταση με τον κ.Ραικο για μιδαζολαμη ότι χορηγήθηκε μαζί με την κεταμινη.

Μ:  Ουσιαστικά τέσσερις ουσίες είναι στον αέρα.

Κούγιας: Η ομάδα Τζιούβα γιατί αρνείται ότι έδωσαν κεταμίνη και μιδαζολάμη;

Μ: Θεωρώ ότι όταν φοβήθηκαν όταν δόση ελέφαντα κεταμινη και ότι θα άλλαζε το κατηγορητήριο.

Κούγιας: Ποια η οδός κεταμίνης – μιδαζολάμης;

Μ. Η γαστροστομία είναι καθαρή, ο στόμαχος καθαρός. Συνεπώς έχουν δοθεί όλα από τον φλεβοκαθετήρα.

Πρ: Δηλαδή μας λέτε ότι έδωσε ενδοφλέβια.

Μ: Ναι δεν μπορεί αλλιώς.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις