Χίος: Υπογράφηκε σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου όπου λειτουργεί το Πρωτοδικείο

Πρωτοδικείο Χίου
πηγή φωτογραφίας alithia.gr

Σύμβαση για την επισκευή του κτιρίου όπου λειτουργεί το Πρωτοδικείο Χίου στο λιμάνι της πόλης υπογράφηκε σήμερα. Το συμβατικό αντικείμενο του έργου ανέρχεται στο ποσό των 140.000 ευρώ περίπου και η ανάδοχη εταιρία έχει προθεσμία 150 ημερολογιακών ημερών για να ολοκληρώσει τις άμεσες εργασίες επισκευής των όψεων και υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου.

Την ίδια ώρα έχει ήδη εγκαταστήσει τον εξοπλισμό της η ανάδοχος εταιρεία που έχει αναλάβει την ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στο νησί και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής.

Ο βουλευτής Χίου και Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, δεδομένων των παραπάνω δήλωσε:

«’Άλλο ένα σημαντικό έργο για το νησί μας ξεκινά. Εντός των επόμενων πέντε μηνών, θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επισκευής του κτηρίου του Πρωτοδικείου Χίου και θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές που έχει προκαλέσει ο χρόνος. Ταυτόχρονα, προχωρά η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου, έτσι ώστε ο νομικός κόσμος του νησιού να αποκτήσει σύντομα νέα στέγη. Η Χίος μας αλλάζει καθημερινά.

Πρωτοδικείο Χίου
πηγή φωτογραφίας alithia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις