Χανιά : Ποινή φυλάκισης έξι ετών και εννέα μηνών σε 26χρονο που με το αυτοκίνητο του τραυμάτισε θανάσιμα δύο φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

δικηγορικών

Ποινή φυλάκισης έξι ετών και εννέα μηνών επέβαλε σήμερα, το τριμελές εφετείο Κρήτης σε 26χρονο υπήκοο Γεωργίας που τον Αυγουστο του 2017 είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο του τραυματίζοντας θανάσιμα δύο νεαρούς φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης , την Στέλλα και τον Γιάννη, στο δρόμο μπροστά από την Πολυτεχνειούπολη στο Ακρωτήρι Χανίων .

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 26χρονο κατηγορούμενο, όπως και πρωτόδικα επιβάλλοντας του την ιδια ποινή χωρίς αναστέλλουσα δύναμη, αλλά με το δικαίωμα της εξαγοράς. Στον καταδικασθέντα δόθηκε προθεσμία προκειμένου να ρυθμίσει την εξαγορά της ποινής του σε 8 δόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Blue Horizon: Ο Δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας προτίθεται να αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του άτυχου 36 χρόνου Αντώνη καθώς και τα έξοδα κηδείας του

Blue Horizon: Πνιγμό και κακώσεις στο κεφάλι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον Αντώνη Καρυώτη (αποκλειστικό)

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις