Β. Νουλέζας: Έκκληση να προσδιοριστεί σύντομα η δίκη του απευθύνει ο πατέρας της ανήλικης Valentin

Νουλέζας

Έκκληση να προσδιοριστεί σύντομα η δίκη του απευθύνει ο πατέρας της ανήλικης Valentin.
Ο Abelka πατέρας της ανήλικης μαθήτριας Valentin A. από το Κογκό που είχε εξαφανισθεί από το Παγκράτι Αττικής τον Δεκέμβριο 2019 και τελικώς βρέθηκε τον Φεβρουάριο 2020 να έχει ταξιδέψει παράνομα με διαβατήριο της συνομήλικης εξαδέλφης της στην Γαλλία με προορισμό την βιολογική μητέρα της στο Σεντ Ετιέν, όπου διαμένει σήμερα όπως ομολόγησε και παραδέχθηκε ο Abelka ανακρινόμενος στην Αστυνομία, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Αναμένει μετά την παρέλευση 1 έτους και πλέον τον προσδιορισμό της δίκης του.  Ως τότε με βάση τους περιοριστικούς όρους μεταξύ των οποίων η απαγόρευση εξόδου από την χώρα που έθεσε ο 12ος Ανακριτής Αθηνών μετά την απολογία του. Δεν έχει συνεπώς την δυνατότητα να ταξιδέψει στην Γαλλία να συναντήσει να δει από κοντά την αγαπημένη θυγατέρα του.

Βρίσκεται όπως εξομολογείται σε δεινή , πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Συνήγορος υπεράσπισης του κ Βασίλης Νουλέζας τις προσεχείς ημέρες θα ζητήσει από τον κ Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών τον άμεσο ορισμό δικασίμου για την υπόθεση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις