Απόφαση δίκης Πισπιρίγκου – Δικηγόρος Δασκαλάκη: “Eίναι ξεκάθαρο για εμάς ότι τα κρίσιμα περιστατικά του νοσοκομείου, και η κεταμίνη θα εξεταστεί πολύ”

Πισπιρίγκου

Στο τέλος της φθάνει, σε πρωτόδικο βαθμό, η δίκη που διήρκησε 15 μήνες με σχεδόν 100 συνεδριάσεις και 60 μάρτυρες και αφορά την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο από την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την Παρασκευή το δικαστήριο θα αποφασίσει αν τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένοχη ή αθώα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, μίλησε στο LIVE NEWS.

«Γίνεται συζήτηση των μελών του δικαστηρίου, οι οποίοι θα ψηφίσουν. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή το πρωί και θα πάρει η απόφαση. Στη συνέχεια, θα οριστούν οι ποινές. Η διαδικασία μπορεί να κρατήσει πολλές ώρες. Ήδη, από τη πρωί τη φορά που είδα τη δικογραφία, είναι ξεκάθαρο για εμάς τα κρίσιμα περιστατικά του νοσοκομείου, και η κεταμίνη θα εξεταστεί πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Φαραντούρη: Μας προσβάλλει με αντιδημοκρατικούς χαρακτηρισμούς

Κυψέλη: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις