Απ. Λύτρας λίγο πριν παραδοθεί στο ΑΤ Παλλήνης: «Θα πληρώσω για την πράξη μου»

Λύτρας

«Θα πληρώσω για το λάθος μου αλλά νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή. Είναι δεδομένο ότι φταίω. Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω», δήλωσε λίγο πριν μπει στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης για να παραδοθεί ο Απόστολος Λύτρας.

Μόλις έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης οι δημοσιογράφοι του είπαν για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. «Έτσι άκουσα και εγώ και ήρθα μόνος μου», είπε ο δικηγόρος.

Για το χθεσινό περιστατικό στο κοινό σπίτι του με την σύζυγό του, η οποία υπέβαλε μήνυση, ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε: «Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό εγώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα επειδή πρέπει να ταξιδέψει στην Κύπρο η αδελφή της και πήγαν μόνα τους τα παιδιά. Δεν πιστέψανε ότι μπορεί να συμβεί κάτι».

«Της έστειλα (σ.σ. στην σύζυγό του) ένα μήνυμα. Δεν απάντησαν και λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε με την κόρη μου δεν θεώρησαν ότι θα γίνει τίποτα», τόνισε ο δικηγόρος.

Όταν ρωτήθηκε εάν έστειλε απειλητικό μήνυμα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου είπε: «Από μένα; Είναι δυνατόν;».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας

Υπόθεση Λύτρα: Τα «απαγορευμένα» μηνύματα και το επεισόδιο έξω από το σπίτι της Πολυζογωπούλου- «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Ο διάλογος με την πρώην σύζυγο του (Ντοκουμέντα)

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις