Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η δίκη της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο

Κοζάνης

Για την Παρασκευή (11/6) στις 9 το πρωί αναβλήθηκε από το δικαστήριο της Φλώρινας η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την επίθεση με τσεκούρι η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Ιουλίο στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν 45χρονος άντρας εισέβαλε στην εφορία και άρχισε να χτυπά υπαλλήλους που εργαζόταν στο τμήμα Εισοδήματος.

Αιτία της αναβολής της δίκης η οποία θα διεξαχθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Φλώρινας αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε δικηγόρο. Τελικά συνήγορος υπεράσπισης ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος από την περιοχή, ο οποίος ζήτησε χρόνο προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να χαράξει την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου.

Θυμίζουμε ότι από τα χτυπήματα του δράστη με τσεκούρι, ο 56χρονος Πέτρος Ξανθόπουλος υπέκυψε τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ άλλοι τρεις χρειάστηκε να νοσηλευτούν για αρκετό χρονικό διάστημα.

Ο 45χρονος άνδρας αφοπλίστηκε χάρη στην επέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Γιάννη Ποδιώτη, και τη συνδρομή δύο υπαλλήλων, του Παναγιώτη Παρίση και της Αλεξάνδρας Μπάτση.

πηγή: grtimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις