Συνελήφθη ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη για κορωνοπάρτι στο μαγαζί του, ο πατέρας του επιχείρησε να τα κουκουλώσει με δήλωσή του!

Ο Γιάννης Λεβεντάκης συνελήφθη χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 9, μετά από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας όπου διατηρεί δικό του καφέ- bar στην πλατεία Στάθα. Αυτήν τη φορά στο κατάστημά του απέναντι από το γήπεδο του Ιωνικού είχε καλέσει φίλους του που διασκέδαζαν τρώγοντας μπύρες και σουβλάκια αγνοώντας προκλητικά ότι βρισκόμαστε σε σκληρό lockdown και πρέπει όλοι να είμαστε πειθαρχημένοι.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες του e-reportaz.gr πως ο αυτοδημιούργητος εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του τελευταία έχουν απασχολήσει το  αστυνομικό δελτίο προκαλώντας την κοινή γνώμη.

Ο Γιάννης Λεβεντάκης όπως ορίζει η διαδικασία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Συγχρόνως ο πατέρας του  Γιώργος Λεβεντάκης μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε: «Πήραν το παιδί μου με τις παντόφλες. Ήταν στο σπίτι του και τον κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με άλλους υπαλλήλους για να κάνουν δουλειές και πήραν να φάνε σουβλάκια. Κάποιος κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάνε εκεί και να ζητήσουν τον υπεύθυνο. Ο γιος μου επειδή έχει φοβηθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες πήγε να δει τι είχε συμβεί ως ιδιοκτήτης. Έφυγε από το σπίτι με τις παντόφλες και τον συνέλαβαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερος ο Γιάννης Λεβεντάκης και ο συγκατηγορούμενος του για την αιματηρή επίθεση στο Περιστέρι

Αποκάλυψη: Οι 14 καταγγελίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και η συνάντηση στο Παγκράτι

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις