Ζωή Κωνσταντοπούλου στη «Νύχτα Αποκαλύψεων»: «Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο κ. Καρακούκης έδινε εντολές στους επιτόπιους ιατροδικαστές να μην διενεργήσουν τις απαιτούμενες εξετάσεις»

Κωνσταντοπούλου

Η παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προέδρου της «Πλεύσης Ελευθερίας» και δικηγόρου συγγενών θυμάτων των Τεμπών στη «Νύχτα Αποκαλύψεων».

Όπως είπε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο κ. Καρακούκης έδινε εντολές σε ιατροδικαστές να μην διενεργήσουν απαιτούμενες εξετάσεις στα θύματα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο κ. Καρακούκης μετέβη στο σημείο της τραγωδίας με μισθωμένο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης αυτοκίνητο, δεδομένο από το οποίο απορρέει ότι υπήρχε εντολή να βρίσκεται στα Τέμπη για να διενεργήσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συνέχισε λέγοντας: «Ο κ. Καρακούκης και η σύζυγός του προήχθησαν μετά την υπόθεση των Τεμπών. Εγώ θεωρώ ότι και οι επτά ιατροδικαστές είναι υπόλογοι».

Δείτε την παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και την ένταση που προκλήθηκε:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέμπη: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου για Χρ. Τριαντόπουλο ζήτησε ο Παύλος Ασλανίδης

Καρυστιανού: «Έχουμε ενδείξεις ότι υπήρχαν χημικά στα Τέμπη, πάμε σε μία δίκη χωρίς ενόχους, τι να περιμένουμε;»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις