Σήμερα η απολογία του 42χρονου που κατηγορείται για μαστροπεία

δήμαρχος, 292, υπερωρίες, λουκουμά, Καστοριάς, 902.423, δικαιοδοσίας, αντισυνταγματική, 42χρονου

Σε βάρος του 42χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και διακίνηση ναρκωτικών.

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή ο 42χρονος φερόμενος μαστροπός προκειμένου να απολογηθεί. Tα θύματα του καταγγέλλουν ότι ζούσαν σε καθεστώς τρόμου και δέχονταν απειλές να μη μιλήσουν.

Ο 42χρονος που συνελήφθη κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης, που είχε εκδοθεί σε βάρος του για τα ανωτέρω αδικήματα, την περασμένη Τετάρτη δηλώνει αθώος και κάνει λόγο για γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ παραδέχεται πως γνώριζε τις καταγγέλουσες.

Το eReportaz είχε εξασφαλίσει αποκλειστικές δηλώσεις του 42χρονου, μέσω των οποίων υποστήριξε ότι τα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απέχουν από την πραγματικότητα.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που μου έχουν αποδοθεί. Είμαι αθώος. Τα γεγονότα που έχουν αναφερθεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν αρνούμαι πως γνώριζα τις καταγγέλουσες, ήταν ηθοποιοί στην εταιρία που νόμιμα διατηρώ. Δεν μπορώ να γνωρίζω το κίνητρό τους, σίγουρα, όμως, δεν περίμενα μια τέτοια εξέλιξη» είναι τα πρώτα λόγια του 42χρονου κατηγορούμενου, αποκλειστικά στο eReportaz.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο αστυνομικός που «άνοιξε την ψυχή» του πρώτου θύματος του μαστροπού – Ο λόγος που τον εμπιστεύθηκε

“Επιχείρηση” σεξουαλικής εκμετάλλευσης με εμπορία ανθρώπων – Πώς δρούσε ο 42χρονος

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις