Δίκη Πισπιρίγκου – Δ. Γεωργακόπουλος, δικηγόρος Μ. Δασκαλάκη: “Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι γιατροί μηνύονται”

Πισπιρίγκου

Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος τη σημερινής ακροαματικής διαδικασίας ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέταση του εντατικολόγου Ανδρέα Ηλιάδη από τον τελευταίο συνήγορο της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη αρχικά έκανε λόγο για απόλυτη σύμπνοια μεταξύ των στοιχείων που έδωσε ο κ. Ηλιάδης με αυτά που είχε καταθέσει ο αναισθησιολόγος κ. Χασαπόπουλος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

“Συνεχίζεται να ακούγονται πολύ σοβαρά πράγματα για το τι ακριβώς έχει διαπιστώσει ο κ. Ηλιάδης τα οποία έρχονται σε συνέχεια των πραγμάτων που έχει καταθέσει ο κ. Χασαπόπουλος, ο οποίος μηνύθηκε και αυτός σήμερα, τα οποία είναι τα πλέον κρίσιμα που έχουν ακουστεί. Οι καταθέσεις δηλαδή των κκ Χασαπόπουλου και Ηλιάδη αναφορικά με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο οι γιατροί μηνύονται και όπως έχετε ακούσει μέσα οι αναφορές του κ. Ηλιάδη για τις συνέπειες της χορήγησης κεταμίνης θεωρητικά και βιβλιογραφικά είναι σε απόλυτη σύμπνοια με την κατάθεση που έχει δώσει ο κ. Χασαπόπουλος με τις διαπιστώσεις που έκανε όταν μπήκε στον θάλαμο της Τζωρτζίνας”, τόνισε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Δριμύς ήταν όσον αφορά στις σαφείς υπόνοιες του Αλέξη Κούγια ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας πρόκειται για ιατρικό λάθος: «Για πρώτη φορά πήρε σάρκα και οστά μέσα στο ακροατήριο αυτό αυτό που έχει υπονοήσει και σε άλλα σημεία η υπεράσπιση, ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ένα ιατρικό λάθος που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο και στη συνέχεια διάφοροι γιατροί, νοσηλευτές, η ανάκριση κτλ. έχουν συνεννοηθεί όλοι μαζί προκειμένου να καταστήσουν ένοχη την κατηγορούμενη, μόνο και μόνο για να γλιτώσουν κάποιοι γιατροί. Αυτό το ακούσαμε για πρώτη φορά σήμερα για πρώτη φορά να διατυπώνεται από την υπεράσπιση που το προηγούμενο διάστημα είχε μόνο υπονοηθεί».

Ακούστε εδώ όλες τις δηλώσεις του κ. Γεωργακόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιασμός: Για κάνε το εικόνα!

Δίκη Πισπιρίγκου Live: Υψηλοί τόνοι και μηνύσεις- Σε εξέλιξη η κατάθεση Ηλιάδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις