19χρονη “όμηρος”: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της

κόρης
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Στον ανακριτή οδηγείται ο αστυνομικός που όπως κατήγγειλε η 19χρονη ο αστυνομικός την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη ενώ ο πατέρας της την βίαζε επί σειρά ετών, Τρίτη 13 Ιουλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ / STR

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της.

Μετά την απολογία τους στην 16η Τακτική Ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι, που φέρονται να αρνούνται το βαρύτατο κατηγορητήριο που τους αποδίδεται, κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη της δικαστικής λειτουργού και του Εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι.

Η δικογραφία της φρίκης

Ένα πραγματικό δράμα βίωνε από τα 11 της χρόνια η 19χρονη σήμερα Δέσποινα που βρήκε το κουράγιο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 10 Ιουλίου, να καλέσει την Αστυνομία και να μιλήσει για τα όσα εξαιρετικά ειδεχθή υπέστη από τον πατέρα της, τον αστυνομικό εραστή της και συνεργούς του. Από τα έως τώρα εξεταζόμενα, προκύπτει ότι η νεαρή είχε εμπλακεί σε ροζ κύκλωμα αδίστακτων σωματέμπορων, υπό τις πιο απάνθρωπες και κτηνώδεις συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του… λοιπόν, στη δικογραφία των 76 σελίδων που διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας Αττικής και πάνω σε αυτή στηρίχθηκε το κατηγορητήριο των 14 κακουργημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα ενώπιον του ανακριτή οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι , στις 9 Ιουλίου μια υπάλληλος καφετέριας είδε την κοπέλα να περπατά σε κεντρικό δρόμο της Ηλιούπολης σε άσχημη κατάσταση πλην όμως εκείνη την απέφυγε φοβισμένη.

Την επομένη την ξανάδε πρησμένη και παρότι αρχικώς η Δέσποινα δεν ήθελε να συζητήσει, τελικώς μεταπείστηκε αναφέροντας ότι από διμήνου περίπου είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με αστυνομικό και προ δυο – τριών εβδομάδων αποφάσισαν να μείνουν μαζί στη μεζονέτα του, στην ίδια περιοχή. Εκείνη του ζήτησε να δουλέψει, εκείνος της πρότεινε να ασχοληθεί με τη σεξουαλικού περιεχομένου ιστοσελίδα (kin…com) κι όταν αυτή αρνήθηκε, τότε ξεκίνησε συστηματικά να τη χτυπά, ακόμη και μ΄ ένα κομμάτι ξύλο, να την εκβιάζει, να την υποχρεώνει να εκδίδεται σε προκαθορισμένα ραντεβού μέσω της συγκεκριμένης φόρμας, να την απειλεί με όπλο, να τα βιάζει σωματικά και κατ’ εξακολούθηση και να προσπαθεί να της δώσει ναρκωτικά.

Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να καλέσουν την Άμεση Δράση και όταν οι εποχούμενοι της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφτασαν στο σημείο, κοντά στη μεζονέτα του κατηγορούμενου συντρόφου της, τις βρήκαν σε πυλωτή γειτονικής πολυκατοικίας να τους περιμένουν προφανώς υπό συνθήκες ταραχώδεις. Ύστερα από τη σύντομη περιγραφή της Δέσποινας, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του συναδέλφου τους που εκείνη την ώρα ήταν με τη μητέρα του θύματος. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΑΤ της Ηλιούπολης όπου ο διοικητής επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων λόγω του πειθαρχικού παρελθόντος του κατηγορουμένου και της βαρύτητας των καταγγελλομένων.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και το παζλ της εγκληματικής δράσης συντέθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του θύματος, επί δύο εβδομάδες ο αστυνομικός την «διέθετε» στους πελάτες οι οποίοι την επέλεγαν από το ψεύτικο προφίλ που της είχε φτιάξει στην ιστοσελίδα του με στοιχεία «Ιωάννα Ιωάννου , 19 ετών, Κύπρος». Στα ραντεβού σε ξενοδοχεία και σπίτια την πήγαινε και την έφερνε με ένα «μπλε αμάξι» ο «Γιάννης» και ελάμβανε για κάθε ώρα 160 ευρώ, πόσο βέβαια που υποχρεώνονταν να παραδώσει εξ΄ ολοκλήρου στον εραστή της. Στη μεζονέτα πήγαιναν και άλλες κοπέλες Ελληνίδες ή αλλοδαπές τα προφίλ των οποίων επίσης εντοπίστηκαν στον εν λόγω «κόμβο» που έχει ως δηλωμένους διαχειριστές τον αστυνομικό κι ένα τρίτο πρόσωπο τον «Γιάννη Λ». Τα εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν όχι μόνο να επαληθεύσουν τις φωτογραφίες της Δέσποινας αλλά και τη «σχέση» του συναδέλφου τους ο οποίος απέρριψε τις αποδιδόμενες κακουργηματικές κατηγορίες αλλά στο φόντο μιας αναρτημένης φωτογραφίας του θύματος φαίνεται ο αριθμός της πινακίδας της μοτοσικλέτας του.

Η κοπέλα είπε ακόμη ότι το διαμέρισμα επισκέπτονταν και κάποιος «Μάξιμος» για διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον κατηγορούμενο.

Όσον δε για τον πατέρα της δήλωσε ότι τη βίασε τουλάχιστον 30 φορές σε διάστημα 6 ετών, πάντα εν τη απουσία της μητέρας της και του αδελφού της. Τέλος ότι προ 2ετίας είχε άλλον συντροφικό δεσμό με έναν Β. Ντ που επίσης την εξέδιδε σε φίλους του. Ο «Γιάννης» ο οδηγός, ο «Γιάννης Λ» συνδιαχειριστής της ιστοσελίδας, ο «Μάξιμος» και ο «Β. Ντ.» αναζητούνται από την Αστυνομία κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και της συνέργειας.

Σημειώνεται ότι η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που ήταν παρούσα σε όλη τη διαδικασία της επίπονης κατάθεσης της Δέσποινας σημείωσε στην έκθεση της ότι η 19χρονη δεν εμφάνισε διαταραχή στο περιεχόμενο ή τη δομή της σκέψης, ότι ήταν συγκροτημένη στον λόγο της και στην οργάνωση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις