Οικονομικό Πανεπιστήμιο: Νέο σκάνδαλο – Καθηγητής καταδικασμένος για υπεξαίρεση υπηρετεί ακόμα!

– “Ίδρυμα σκανδάλων” το Οικονομικό Πανεπιστήμιο! Για κύκλωμα που υποθάλπει λογοκλέφτες αλλά και νομή των πόρων του Ιδρύματος κάνουν λόγο στην «Μ» οι καθηγητές Γ. Βάμβουκας και Σ. Μπεκίρος
− Ο ακαδημαϊκός που καταδικάστηκε για υπεξαίρεση, αλλά παραμένει στη θέση του (!), και η έρευνα για 700.000.000 ευρώ που φέρονται να λείπουν από τα αποθεματικά

Του ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑΚΗ

Για κυκλώματα μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο τα οποία εδώ και χρόνια νέμονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάνουν λόγο διακεκριμένοι καθηγητές, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην πρώην ΑΣΟΕΕ. Μιλώντας στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» καταγγέλλουν ότι αυτή η κατάσταση καλύπτεται από ένα καθεστώς ατιμωρησίας για τους «εκλεκτούς του κυκλώματος». Αντίθετα, όσοι τολμήσουν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά βρίσκονται, όπως λένε, αντιμέτωποι με απειλές, διώξεις και ένα ανελέητο bullying με στόχο να «σωπάσουν». Μάλιστα από το υλικό που βρίσκεται στη διάθεσή μας προκύπτει ότι για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ενήμερη τόσο η πρώην όσο και η νυν ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Κατάδικος καθηγητής
Σε αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Μ», ο συνταξιοδοτηθείς πλέον καθηγητής Οικονομικών και Οικονομετρίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιος Βάμβουκας, αναφέρει ότι «υπάρχει εν ενεργεία καθηγητής της πρώην ΑΣΟΕΕ, που καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο του 2020 σε 8μηνη φυλάκιση για υπεξαίρεση. Σήμερα όχι μόνο παραμένει ακόμα στη θέση του, αλλά εξακολουθεί να είναι διευθυντής προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών και διαχειρίζεται χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Γιατί αυτόν τον καθηγητή τον διατηρεί ο πρύτανης στη θέση του; Πρόσφατα μάλιστα είχε διεκδικήσει να γίνει κοσμήτορας» αναφέρει ο κ. Βάμβουκας, ο οποίος στη συγκεκριμένη δίκη ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος του καταδικασθέντος καθηγητή. «Έχει δημιουργηθεί ένα κύκλωμα διαφθοράς εδώ και 30 χρόνια με διαχρονικά χαρακτηριστικά, το οποίο νέμεται τους πόρους του πανεπιστημίου.

 

Με αναλυτική του επιστολή ο καθηγητής είχε επισημάνει από τον Αύγουστο του 2019 στη νυν υπουργό Παιδείας τις καταγγελίες για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

 

 

Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν εισρεύσει τα τελευταία χρόνια. Η ιδιοποίηση των πόρων του πανεπιστημίου γίνεται από μία ομάδα καθηγητών, η οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια λειτουργεί ως κλειστή ολιγαρχική ομάδα με διαχρονικά χαρακτηριστικά» τονίζει, επισημαίνοντας ότι στη συγκεκριμένη ομάδα «εντάσσεται και ο κ. Αναστάσιος Δράκος».

 

Ο καθηγητής Γεώργιος Βάμβουκας είχε καταγγείλει με σειρά επιστολών του τα κακώς κείμενα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Γνώριζαν
Ο καθηγητής καταγγέλλει ότι έχει δεχθεί απειλές επειδή «τόλμησε να τα βάλει με το κύκλωμα»: «Έχω κάνει τρεις μηνύσεις κατά αγνώστων για απειλή, στο γραμματοκιβώτιο δέχθηκα κείμενο με απειλές για την οικογένειά μου» λέει, προσθέτοντας ότι το πανεπιστήμιο γνώριζε από το καλοκαίρι του 2020 τις κατηγορίες σε βάρος του αναπληρωτή καθηγητή για τοκογλυφία, αλλά δεν έκανε τίποτα: «Τα πάντα ήξεραν για την τοκογλυφία.

 

Ο καθηγητής Αναστάσιος Δράκος που κατηγορείται για τοκογλυφία και ελέγχεται για παιδεραστία ,όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ”

Ο κ. Δράκος ήταν αντιπρόεδρος στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων την περίοδο 2018-2020 . Επρόκειτο μάλιστα να κατέβει για πρόεδρος στις εκλογές του τμήματος ως μοναδικός υποψήφιος. Ξαφνικά αποσύρθηκε η υποψηφιότητά του διότι προς το τέλος Ιουλίου του 2020 θα δικαζόταν για την υπόθεση της τοκογλυφίας. Μια δίκη η οποία μετά από δύο αναβολές λόγω κορωνοϊού ξεκίνησε την Παρασκευή 14/1/22 και διεκόπη. Όταν ο Δράκος παραιτήθηκε, στη θέση του πήγε ένας άλλος συνάδελφός του» συμπλήρωσε ο κ. Βάμβουκας. Αναφερόμενος στον συγκεκριμένο καθηγητή, ο ίδιος είπε ότι «είχα καλή γνώμη γι’ αυτόν μέχρι το 2016-2017. Τον είχα προτείνει μάλιστα να γίνει πρόεδρος του τμήματος. Πράγματι έγινε αντιπρόεδρος στο τμήμα την περίοδο 2010-2020 και μετά επρόκειτο να γίνει πρόεδρος, μέχρι που μάθαμε το θέμα της τοκογλυφία.

«Εικονικές μελέτες»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην «Μ» ο κ. Βάμβουκας αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο πανεπιστημιακοί καθηγητές που, όπως λέει, ανήκουν στο «κύκλωμα των εκλεκτών» παρακάμπτουν το λεγόμενο πλαφόν στις αποδοχές και εισπράττουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με εικονικές μελέτες! «Οι καθηγητές – μέλη ΔΕΠ έχουν ένα πλαφόν όσον αφορά τα επιπλέον χρήματα που μπορούν να λάβουν πέρα από τον μισθό τους. Πρόκειται για το 100% των ετήσιων αποδοχών. Καθηγητές που είναι μέσα στα κυκλώματα όταν βγουν στη σύνταξη παίρνουν τα χρήματα αυτά που έχουν συγκεντρωθεί, μέσω εικονικών μελετών, όπως ακούγεται» συμπληρώνει ο καθηγητής. «Ποσά που μπορούν να ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ». Ο ίδιος καταγγέλλει ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο παρουσιάζει ελάχιστα αποθεματικά σε σχέση με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχει έσοδα.

Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά καταλήγει στις τσέπες συγκεκριμένων καθηγητών, τονίζει: «Το ΟΠΑ έχει κατά μέσον όρο 20 με 25 εκατομμύρια ευρώ έσοδα τον χρόνο, χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει αποθεματικό τουλάχιστον 30-40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μου έχει μηδαμινά αποθεματικά. Οι πόροι του πανεπιστημίου διοχετεύονται σε κάποιες ομάδες καθηγητών και των κυκλωμάτων που υπάρχουν πίσω από αυτούς. Αυξάνουν τη δική τους ιδιωτική περιουσία και ζουν σε βίλες στην Εκάλη και στην Πολιτεία σε βάρος του Δημοσίου.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κ. Βάμβουκα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει λάβει από το 1990 μέχρι σήμερα το ιλιγγιώδες ποσό του 1,4 δισ. ευρώ! «Έστω ότι τα 700 εκατ. έχουν διανεμηθεί σε διαφόρους, δεν θα έπρεπε τα υπόλοιπα να είναι στα αποθεματικά;» αναρωτιέται, προσθέτοντας ότι «υπάρχει ένας λογαριασμός όψεως από τον οποίο τροφοδοτούνται οι τσέπες διαφόρων καθηγητών».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΣΟΕΕ: Ποιοι καλύπτουν τον καθηγητή “Δράκο” στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

ΑΣΟΕΕ: «Τον είδα σε γραφείο στη Ρουμανία με ανήλικο». Ο μάρτυρας-κλειδί για τον Αν. Δράκο (ηχητικό)

ΑΣΟΕΕ: Το κατηγορητήριο για τοκογλυφία σε βάρος του Αν. Δράκου (ντοκουμέντο)

 

Η μήνυση ντοκουμέντο κατά της Ιωάννας Τούνη από επιχειρηματία για το revenge porn


Επιστολές
«φωτιά»
Ο ίδιος έχει στείλει μια σειρά από επιστολές στις οποίες καταγγέλλει επώνυμα συγκεκριμένα άτομα «για εμπλοκή τους σε κυκλώματα μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο». Παραλήπτες είναι ο πρώην και η νυν υπουργός Παιδείας, καθώς και ο πρώην και ο νυν πρύτανης της πρώην ΑΣΟΕΕ.

 

Κώστας Γαβρόγλου και Νίκη Κεραμέως – Ο πρώην και η νυν υπουργός παιδείας είχαν γνώση εδώ και χρόνια για τα κακώς κείμενα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

«Εγώ για τον κύριο Δράκο ενημέρωσα την 1η Μαρτίου τον πρύτανη, όπου αναφέρω και την υπόθεση της φερόμενης παιδεραστίας. Πήρα τα δημοσιεύματα εφημερίδας και τα έστειλα στον πρύτανη. Όσοι ήξεραν το πρόσωπο του κυρίου Δράκου καταλαβαίνουν ότι είναι ο ίδιος. Στο δεύτερο δημοσίευμα έχει και το ΦΕΚ του διορισμού, που φαινόταν το ονοματεπώνυμο του Δράκου. Δηλαδή ήξεραν ότι είναι ο ίδιος».
Σε επιστολή προς τον τότε υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου τον Ιούνιο του 2019 ο κ. Βάμβουκας κατήγγειλε «την ύπαρξη ομάδας μελών ΔΕΠ, που εδώ και αρκετά χρόνια δρα στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ, με την ανοχή και νομιμοφανή κάλυψη του πρύτανη…». «… Ο νυν πρύτανης με καθοδηγούμενες ΕΔΕ όχι μόνο αθωώνει τους διαπράττοντες τα πειθαρχικά-ποινικά αδικήματα, αλλά με τη νομιμοφανή αθώωσή τους ουσιαστικά παρέχει πλήρη κάλυψη στα μέλη του κυκλώματος για να συνεχίζουν ανενόχλητοι τις αξιόποινες πράξεις τους».

 

Νέα επιστολή
Ο συγκεκριμένος καθηγητής επανήλθε με νέα επιστολή και παραλήπτη τον Κώστα Γαβρόγλου την 1η Ιουλίου 2019. Σε αυτήν ο κ. Βάμβουκας καταγγέλλει τρεις αξιόποινες πράξεις μελών ΔΕΠ του ΟΠΑ, ποινικού-πειθαρχικού χαρακτήρα, για τις οποίες θα πρέπει να διερευνηθούν τυχόν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες του πρύτανη του ΟΠΑ. Η πρώτη αφορά την περίπτωση της επίκουρης καθηγήτριας Σ. «η οποία θα έπρεπε να ελεγχθεί πειθαρχικά-ποινικά από τις πρυτανικές αρχές του ΟΠΑ τουλάχιστον από το 2017 για λογοκλοπή και πλαστό βιογραφικό».

Ο καθηγητής είχε ενημερώσει και τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) με σειρά επιστολών για σωρεία ποινικών και πειθαρχικών παραπτωμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

 

 

Κεραμέως
Με την αλλαγή της κυβέρνησης ο κ. Βάμβουκας έστειλε επιστολή προς τη νέα υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Σε αυτήν αναφέρει ότι δέχεται πόλεμο από τον τότε πρύτανη του πανεπιστημίου λόγω των καταγγελιών που έκανε. Αναφέρει μάλιστα ότι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας θα έπρεπε να εξαιρεθεί καθώς είχε δικαστικές κόντρες με αυτόν.
Ο ίδιος σημειώνει ότι «και ο διενεργών την ΕΔΕ καθηγητής κύριος Π. θα έπρεπε να είχε εξαιρεθεί από την ΕΔΕ, καθώς ήταν μέλος της εννεαμελούς επιτροπής ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) την οποία είχε καταγγείλει για κακουργηματική απιστία, όπως τον πρόεδρο του ΕΛΚΕ/ΟΠΑ. Ο λόγος ήταν ότι τα 32 μέλη ΔΕΠ εισέπραξαν 2 εκατομμύρια ευρώ παρά την αντίθεση απόφαση της νομικής υπηρεσίας του πανεπιστημίου. Για να γίνει αυτό «ο πρύτανης απευθύνθηκε σε ένα ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο που έναντι αμοιβής δεκάδων χιλιάδων ευρώ γνωμοδότησε αντίθετα από τη νομική υπηρεσία του ΟΠΑ».

Στην ίδια επιστολή ο κ. Βάμβουκας έκανε μια αναφορά σε έναν έντονο διάλογο που είχε με τον τότε πρύτανη κ. Γάτσιο και τον αντιπρύτανη Ε. Γιακουμάκη, παρουσία διακεκριμένου συναδέλφου του, με αφορμή άρθρο του σε εφημερίδα το 2015:
Πρύτανης κ. Κ. Γάτσιος: «Βάμβουκα, μην τα βάζεις μαζί μας γιατί θα σε γ…»
Γ. Βάμβουκας: «Και πώς θα με γ…, κύριε πρύτανη;»
Πρύτανης κ. Κ. Γάτσιος: «Έχουμε τους καθηγητές της Νομικής και ελέγχουμε τους δικαστές»
Αντιπρύτανης κ. Ε. Γιακουμάκης: «Τις επόμενες μέρες αναλαμβάνω πρύτανης και θα σε μηνύσω. Θα σε διώξω από το πανεπιστήμιο»
Γ. Βάμβουκας: «Λυπούμαι για λογαριασμό σας. Κάντε ό,τι νομίζετε»

 

Διάλογοι με ύβρεις και απειλές που σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα εξαπέλυσαν εναντίον του οι δύο πρώην πρυτάνεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Σε νέα επιστολή του προς την υπουργό Παιδείας με ημερομηνία 17/3/21 ο κ. Βάμβουκας εκτός από τις αναφορές στον Αναστάσιο Δράκο αναφέρεται στην παραβατική συμπεριφορά συναδέλφων του στο πανεπιστήμιο: «Δυστυχώς, στο κρατικό ΑΕΙ που λέγεται ΟΠΑ ανενόχλητα δρουν μέλη ΔΕΠ που είναι (αυτο)λογοκλέφτες, καθηγητής που καταδικάστηκε σε πολυετή ποινή φυλάκισης για κακουργηματικές απάτες κατ’ εξακολούθηση, καθηγητής που πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης για υπεξαίρεση, αλλά εξακολουθεί να διδάσκει ανενόχλητος, ενώ άλλοι πρωτοδίκως καταδικασθέντες τέθηκαν σε αργία (!), καθηγητές που ελέγχονται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος δεκάδων ή μάλλον εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, καθηγητές κατά συρροή συκοφάντες, καθηγητής που διώκεται για τοκογλυφία, καθηγητής που διώκεται για απάτες σε βαθμό κακουργήματος, μέλη ΔΕΠ που ελέγχονται από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές για παράβαση καθήκοντος, απάτες και κατάχρηση δημοσίου χρήματος κ.ο.κ.».

Ο καταγγέλλων στις επιστολές του αναφέρθηκε και στην κάλυψη που παρείχε το πανεπιστήμιο σε καθηγητές για φαινόμενα λογοκλοπής. Σε μία περίπτωση μάλιστα το θέμα δημοσιοποιήθηκε από δύο μεγάλα περιοδικά του εξωτερικού, με αποτέλεσμα η εμπλεκόμενη καθηγήτρια να υποβάλει την παραίτησή της. Η πανεπιστημιακή αρχή και σε αυτήν την περίπτωση δεν επιδίωξε την τιμωρία της «επειδή είχε παραιτηθεί».

Ο κ. Βάμβουκας αναφερόμενος στις επιστολές προς τη Νίκη Κεραμέως είπε: «Της έστειλα επιστολή στις 17 Μαρτίου 2021 και της ανέφερα την περίπτωση του κυρίου Δράκου και πολλά άλλα θέματα. Δεν έλαβα καμία απάντηση. Της έστειλα ακόμα μία επιστολή τον Αύγουστο του 2019, στην οποία επίσης δεν μου απάντησε. Στο τέλος Νοεμβρίου του 2019 είχα μία συνάντηση πέντε λεπτών με την υπουργό Παιδείας, στην οποία μου είπε ότι τα πανεπιστήμια διέπονται από το αυτοδιοίκητο και δεν μπορεί να παρέμβει. Της απάντησα ότι τα πανεπιστήμια έχουν το αυτοδιοίκητο της παρανομίας. Δεν μου είπε τίποτα, μου έδωσε το τηλέφωνο ενός νομικού της συμβούλου. Επικοινώνησα μία φορά και δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον…».

 

«Σειρά σκανδάλων»
Ένας δεύτερος καθηγητής με επιτυχημένη ακαδημαϊκή καριέρα στο εξωτερικό (ο οποίος όμως θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του) μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση που επικρατεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο: «Υπάρχει ένα ‘‘ιερατείο’’ το οποίο ελέγχει το ποιοι εκλέγονται και έχει πολύ μεγάλη δύναμη σε πολλούς τομείς. Δεν έχουν μόνο δύναμη στο πανεπιστήμιο, έχουν πολιτική και θεσμική υποστήριξη από κυβέρνηση και αντιπολίτευση γιατί ανταλλάσσουν σκάνδαλα» τονίζει. Ο ίδιος μίλησε για τεράστιο σκάνδαλο όσον αφορά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τη διαχείριση του ειδικού λογαριασμού. Όπως είπε, παραιτήθηκε μετά από πολλά χρόνια προϋπηρεσίας καταγγέλλοντας με πολυσέλιδη επιστολή του στη σύγκλητο σειρά σκανδάλων που είχε διαπιστώσει.

Στέλιος Μπεκίρος – Καθηγητής Πανεπιστημίων Μάλτας, London School of Economics (LSE)
Για εγκληματική οργάνωση κάνει λόγο ο κ. Στέλιος Μπεκίρος, καθηγητής που υπηρέτησε επί χρόνια στο ΟΠΑ. Σε επιστολή του στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αναφέρει:
“Τα τελευταία έξι χρόνια καταγγέλλω διαρκώς την ύπαρξη αυτής της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στην ΑΣΟΕΕ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Πρυτάνεις, οι Αντιπρυτάνεις, μέλη ΔΕΠ, μέλη της Συγκλήτου και υψηλόβαθμοι υπάλληλοι των αρμοδίων υπηρεσιών της ΑΣΟΕΕ.

Η εγκληματική οργάνωση εξαπλώνεται από την ΑΣΟΕΕ, στη Δικαιοσύνη (Άρειος Πάγος, ΣτΕ, Εισαγγελίες Πρωτοδικών, Ανακριτικά γραφεία κ.λπ.), με αποκορύφωμα την υπόθεση Παναγιώτη Ευστρατίου, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος υπόθεσης διακίνησης κοκαΐνης και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και ο οποίος παραιτήθηκε από Αντιπρόεδρος ΣτΕ. Ο ίδιος ήταν και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Μελών ΔΕΠ-ΑΕΙ στην Ελλάδα !”

Ο Στέλιος Μπεκίρος καταγγέλλει ότι του “έκαναν πόλεμο τα οργανωμένα κυκλώματα” λόγω των αποκαλύψεων που έκανε για τις ατασθαλίες στο Οικ. Πανεπιστήμιο – Εδώ η κλήση σε απολογία που υπογράφει ο Παναγιώτης Ευστρατίου πρώην Αντιπρόεδρος του ΣτΕ ,που παραιτήθηκε μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών

Στην επιστολή του στην ΜΠΑΜ ο κ. Μπεκίρος προσθέτει για την ομάδα που ελέγχει το Οικ. Πανεπιστήμιο: “Σας εφιστώ την προσοχή ότι ΚΑΛΥΠΤΕ επί έτη τις υποθέσεις, Διαμάντη, Κ. (σκάνδαλο Λαυρεντιάδη), Δ., Δράκου Α., Β…, Σ…, Μπουραντώνη , Γιακουμάκη, Κ…, Χ… και πολλών άλλων μελών αυτής της οργάνωσης εντός ΑΣΟΕΕ…».

Ένα από τα υπομνήματα του επί πολλά χρόνια καθηγητή της πρώην ΑΣΟΕΕ με συγκεκριμένες καταγγελίες για οικογενειοκρατία και αναξιοπιστία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Όπως αναφέρει, έστειλε και ο ίδιος μια σειρά από επιστολές στην υπουργό Παιδείας για τις διώξεις που υφίσταται. Η ίδια αρνήθηκε, όπως αναφέρει, να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Μέσα στις επώνυμες καταγγελίες ήταν και αυτή με την οποία κατονόμαζε επτά  μέλη ΔΕΠ τα οποία συνδέονται με συγγενικές σχέσεις! 

 

Ο ίδιος επισημαίνει: «Τον Απρίλιο του 2019 ήμουν ο μόνος πανεπιστημιακός της ΑΣΟΕΕ που κατήγγειλα με δημόσιες παρεμβάσεις μου την επίθεση που δέχθηκαν ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος, ένας πολίτης με αναπηρία και ένας οπερατέρ.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κωνσταντάτος είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού στην πρώην ΑΣΟΕΕ

Ωστόσο, διαχρονικά η ανταπόκριση των Πρυτανικών Αρχών παραμένει… ανεπαρκής» σημειώνει.

Από την “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” που κυκλοφορεί

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις