ΑΣΟΕΕ: Τι απαντά ο Παναγιώτης Διαμάντης, αντίδικος του Αρ. Δράκου, για τον ξυλοδαρμό

καθηγητή
Με αφορμή τον σημερινό ξυλοδαρμό του αναπληρωτή καθηγητή Α. Δράκου στην ΑΣΟΕΕ ο  δικηγόρος και οικονομολόγος Αγαμέμνων Τάτσης ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook δήλωση του εντολέα του καθηγητή Παναγιώτη Διαμαντή. Σε αυτή ο κ. Διαμαντής αναφέρει ότι είναι προφανές ότι καταδικάζει κάθε πράξη βίας, χωρίς κανένα αστερίσκο.  Του προκαλεί απορία ο χρόνος που έγινε η επίθεση και ότι φωτογραφίζει τον ίδιο και άλλους δύο καθηγητές ο κ. Δράκος, ως “υποκινητές” των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σήμερα.  Μάλιστα δηλώνει ότι αύριο το πρωί θα καταθέσω ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έγκληση εναντίον του.
Τέλος αναφέρει ότι “Κατανοώ την σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να διατάξει άμεσα έρευνα. Είναι επιβεβλημένη. Θα ήθελα όμως εισαγγελικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου από το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων – εκβιαστών, και να μην είναι ο φάκελος της δικογραφίας ακόμα και σήμερα, tabula rasa. Θα ήθελα επίσης οι πρυτανικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά του αντιδίκου μου.”
Όλη η ανάρτηση του δικηγόρου κ. Α. Τάτση
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.
Ο καθηγητής Παναγιώτης Διαμαντής, με εξουσιοδότησε να μεταφέρω την παρακάτω δήλωση του:
“Είναι προφανώς οτι καταδικάζω κάθε πράξη βίας, χωρίς κανέναν αστερίσκο.
Με αφορμή όμως δηλώσεις του θύματος που φωτογραφίζει εμένα και άλλους δύο καθηγητές, ως “υποκινητές” των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σήμερα, δηλώνω ότι αύριο το πρωί θα καταθέσω ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έγκληση εναντίον του.
Κι εμένα μου προκαλεί απορία ο χρόνος που έλαβε χώρα το συμβάν δεδομένου ότι ο Αναστάσιος Δράκος, δικάζεται την Παρασκευή με την κατηγορία της συνέργειας σε τοκογλυφία.
Κατανοώ την σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να διατάξει άμεσα έρευνα. Είναι επιβεβλημένη. Θα ήθελα όμως εισαγγελικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου από το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων – εκβιαστών, και να μην είναι ο φάκελος της δικογραφίας ακόμα και σήμερα, tabula rasa. Θα ήθελα επίσης οι πρυτανικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά του αντιδίκου μου.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΣΟΕΕ: Ύποπτος ο χρόνος της επίθεσης – Τι αναφέρει αντίδικος του για την επίθεση στον Αν. Δράκο

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου με κρατικές θέσεις, η τοκογλυφία και τα ανήλικα αγόρια

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις